One Shot
Gost
|
 |
« Odgovor #15 : Svibanj 07, 2009, 10:49:53 » |
|
.... Malo si pobrkao stvari...
Da da lose je to ispalo nekako, U biti nisam mislio na DH forum ukoliko ste vi USMC loadout!!! pa se nebi ni usudio, a na kraju krajeva vi ste nasi mentori ili ti ga mame i tate, hehehe Nego opcenito se govori America super ameri bolji itd.. jest da sam ja Croativan, ali postujem svaciju orijentacuju i u opce mi ne smeta, poanta je to da se u biti malo prica o HV pa mi je malo zao!! Ako se netko naso uvrijedjen ja se duboko duuuuuboko ispricavam!!!  PS. Bobby imas me pravo ubiti 1 put na fajt hehehe kao pustit cu te hehehehe 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bobulus
Beba Oposum
|
 |
« Odgovor #16 : Svibanj 07, 2009, 12:53:02 » |
|
he, he nije frka  , mada se meni jaaaako sviđa HV pustinjski loadout sa onim G36. Mogu reći da su mi čak i bolji od amera.
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Stenson
Gost
|
 |
« Odgovor #17 : Svibanj 07, 2009, 09:48:33 » |
|
Klasika za ono sto je tudje da je zanimljivije i bolje, pa tako i vezano za vojsku! Svi gledaju uuuu....... gle kak su ovi obuceni, koju opremu imaju....itd.
Da tako je bilo prije i do sad donekle ostalo ali kad vidim novu HV desert počnem slinit. Teško ju je nabavit. 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
GROM
|
 |
« Odgovor #18 : Svibanj 12, 2009, 06:51:31 » |
|
ATJ  
|
|
|
Evidentirano
|
"God save as everyone, We will burn inside the fires of a thousand suns, For sins of our hands, for sins of our toungs, For sins of our father, for sins of our young!" 
|
|
|
One Shot
Gost
|
 |
« Odgovor #19 : Svibanj 30, 2009, 04:46:00 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
One Shot
Gost
|
 |
« Odgovor #20 : Svibanj 30, 2009, 04:48:53 » |
|
 Tisak Digitalizirana šara je reljefni oblik RH. Omogućuje jedinstvenu raspoznatljivost odore. Već se koristi na pustinjskoj odori Opasač U odnosu na stari opasač, ovaj ima tri sigurnosna sustava, zbog čega je ispadanje prilikom puzanja nemoguće Zaštitni gel Na koljenima i laktovima su džepovi u koje će se staviti posebni gel d30. Riječ je o izumu koji štiti koljena i laktove vojnika. Time se iz upotrebe izbacuju vanjski štitnici koji u pravilu ispadaju i ne pružaju kvalitetnu zaštitu Džepovi Nema gumba. Svi džepovi su na čičak, što dodatno štiti vojnika. Kada metak pogodi u pancirku gumb od udara može ući u tijelo i teško ozlijediti vojnika Ruksak U slučaju potrebe, vojnik se pritiskom na gumb može u trenu osloboditi svog tereta koji nosi na leđima Pojačanja Posebna pojačanja na stražnjici u tri sloja, što dodatno onemogućava habanje Materijal Sastav je specijalni pamuk i poliamid. Sada ga koristi samo vojska SAD-a. Pustinjska odora dobiva poseban premaz koji odbija kukce. Ne zadržava znoj, zimi grije a ljeti hladi. Boje su postojane. Vojnik je 70 posto bolje zaštićen nego sada
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
One Shot
Gost
|
 |
« Odgovor #21 : Svibanj 30, 2009, 04:54:08 » |
|
vojna odora hv pustinjska  vojna odora hv pustinjska 2  Detalj 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
One Shot
Gost
|
 |
« Odgovor #23 : Lipanj 01, 2009, 02:23:30 » |
|
Pogledaj detalj na našoj OPOPAT odori  Hmmm, mi stavis link, trazim trazim ali.... 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
CHOPPER
Beba Oposum
|
 |
« Odgovor #24 : Lipanj 01, 2009, 04:28:45 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
GROM
|
 |
« Odgovor #25 : Lipanj 01, 2009, 05:52:57 » |
|
Da olakšam... 
|
|
|
Evidentirano
|
"God save as everyone, We will burn inside the fires of a thousand suns, For sins of our hands, for sins of our toungs, For sins of our father, for sins of our young!" 
|
|
|
One Shot
Gost
|
 |
« Odgovor #26 : Lipanj 01, 2009, 07:46:39 » |
|
A nemoj hrat....  ma blago vama, neka neka, nek se vidi raskos kad idete negdije vani (pssst vani recite da svi airsofteri u HR imaju svoj vlastiti PAT  ) Tko zna mozda jednog dana se KROKO odluci PATernizirati AS u HR. Svakako pohvale i malo ljubomore, naravno! palac gore definitivno!!!! 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
GROM
|
 |
« Odgovor #27 : Lipanj 02, 2009, 05:25:05 » |
|
Thx 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
grof
Gost
|
 |
« Odgovor #28 : Listopad 26, 2009, 09:03:36 » |
|
a sta nasi dečki u ATJ koriste G36....
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
GROM
|
 |
« Odgovor #29 : Listopad 27, 2009, 11:18:21 » |
|
a sta nasi dečki u ATJ koriste G36....
Da 36C...još se drže one stare...što Švabo napravi, to.... 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|