GROM
|
 |
« : Ožujak 14, 2009, 09:43:10 » |
|
Mjesto gdje svaki novi član foruma može staviti svoj 1. post i reći nešto o sebi...Dobrodošli!
|
|
|
Evidentirano
|
"God save as everyone, We will burn inside the fires of a thousand suns, For sins of our hands, for sins of our toungs, For sins of our father, for sins of our young!" 
|
|
|
Snake
Gost
|
 |
« Odgovor #1 : Travanj 03, 2009, 08:54:34 » |
|
Snake iz Varaždina, 17 godina (jos malo fali, al dobro, na neke manje susrete mogu hehe), nadam se da cemo se cesce vidjati po mogucnosti na istoj strani. Inace sam u ASK Fenix... Eto, do pucanja!
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
GROM
|
 |
« Odgovor #2 : Travanj 03, 2009, 08:58:13 » |
|
Dobro došao Snake. Svakako se vidimo...Pozdrav 
|
|
|
Evidentirano
|
"God save as everyone, We will burn inside the fires of a thousand suns, For sins of our hands, for sins of our toungs, For sins of our father, for sins of our young!" 
|
|
|
Zube
Gost
|
 |
« Odgovor #3 : Travanj 11, 2009, 01:07:18 » |
|
Zube...18 god,iz Đurđevca zainteresiran za clanstvo u ovom klubu....aktivni sportas,bivsi izviđac...
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
One Shot
Gost
|
 |
« Odgovor #4 : Travanj 13, 2009, 06:11:58 » |
|
pozdrav! zovem se Manuel (One Shot) imam 33 god, iz Umaga, član sam AT Black Storm - Umag (uskoro AK) , nasa takticka uniforma je multicam. Od replike posijedujem Dboy Mk12 SPR Mod 0 Full metal i Tokio Maru Sig Sauer P226 Rail U AS sam vrlo kratko, od 02,2009... Za sad to bi bilo sve! POZZZ i Pucamo se uskoro! 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
GROM
|
 |
« Odgovor #5 : Travanj 14, 2009, 09:14:58 » |
|
2Zube i One shot...Dobrodošli dečki i uživajte. Svakako se vidimo na susretima. Pozz! 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bobulus
Beba Oposum
|
 |
« Odgovor #6 : Travanj 16, 2009, 12:53:46 » |
|
Da, zaboravio osnovne manire. Evo mene većinom svi znate jer smo se dosta družili.
Zovem se Bojan aka Bobulus iz tima Darkhorse imam 33 godine, živim u okolici Pule u mjestu Pješčana Uvala. Airsoftom se bavim 3 godine, jkedan sam od suosnivača AT Darkhorse i lokalni sam blacksmith, u prijevodu kada netko želi da mu bb-ovi postanu magični pošalju Aeg na servis kod mene. Od replika imam CA M15A4 (M16) aka Shiba na 500 fps-a. J&G S-system ispimpani sa bacačem granata, također 2 x J&G M4F jedan MKII mod M249, M14 socom i shotgun, TM 1911 i jednu claymoricu.
Želim uspješan rad svim Oposumima
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
GROM
|
 |
« Odgovor #7 : Travanj 16, 2009, 01:23:13 » |
|
Dobrodošao Bobolus...ljepo je vidjeti i stare Garde ovdje na forumu.  Pozz!
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bobulus
Beba Oposum
|
 |
« Odgovor #8 : Travanj 17, 2009, 07:54:56 » |
|
heh, hvala. 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
FISHMAN
Beba Oposum
|
 |
« Odgovor #9 : Travanj 28, 2009, 10:06:04 » |
|
Pozdrav svim Airsofterima,posebno Oposumima!"FISHMAN" 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
GROM
|
 |
« Odgovor #10 : Travanj 29, 2009, 03:07:55 » |
|
Pozdrav svim Airsofterima,posebno Oposumima!"FISHMAN"  Nuuhaj...stara garda Oposumska se kompjuterizirala...Ljepo, ljepo.  Dobrodošao 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ronna
Gost
|
 |
« Odgovor #11 : Travanj 29, 2009, 08:54:13 » |
|
Pozdrav,zovem se Ronny i clan sam AT Otpisanih,inace zivim i radim u Sibeniku,35 god. Od replika iman M249 Para,1911 i AK74-kojem slijedi preobrazba u RPK.Inace vam je vizualno forum odlicno rijesen. 
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 29, 2009, 08:56:05 ronna »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Cuky
Beba Oposum
|
 |
« Odgovor #13 : Svibanj 05, 2009, 07:43:49 » |
|
pozdrav svima! Nenad Cukon iz Medulina, 24. godine, AK Delta, također igram 3. godine, zgodan, malo deblji  ....morao sam se regati kad sam vidio fotke iz Češke! ...predobro!!!! ...čestitke na prisustvovanju na super eventu, te puno uspjeha u budućem radu 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
GROM
|
 |
« Odgovor #14 : Svibanj 05, 2009, 07:52:08 » |
|
pozdrav svima! Nenad Cukon iz Medulina, 24. godine, AK Delta, također igram 3. godine, zgodan, malo deblji  ....morao sam se regati kad sam vidio fotke iz Češke! ...predobro!!!! ...čestitke na prisustvovanju na super eventu, te puno uspjeha u budućem radu  Hvala Cuky na čestitkama i dobrodošao na forum. Što se tiče fotki biti će ih još uskoro. Nuuu 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|